Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Parchet si materiale pardoseli

Membru Bizoo de 8 ani.
3.67
3 stars: Normal
3 pareri

Adeziv Murexin D 495 14kg Lipire LVT

0 stars: 0.00 din 0 pareri

675 lei Lei
Brand
Murexin - Materiale
Out Of stock
Descriere
Adeziv Murexin D 495 pentru lipire lvt covoare cauciuc si placi. Poate fi folosit si la lipire pe sistem cu incalzire in sapa. Adeziv Murexin D 495pentru lipire a covoarelor lvt in umed.
Adeziv armat cu fibre, cu emisii reduse si cu prelucrare usoara, prezinta riflaj foarte bun, pentru lipire in umed si in aderenta.
Adeziv in dispersie, armat cu fibre, cu rezistenta la forfecare ridicata si cu riflaj bun, pentru lipirea la interior, in umed si in aderenta a covoarelor PVC - CV, LVT, a covoarelor Design si a covoarelor din cauciuc, sub forma de placi sau de benzi (Covoarele din cauciuc se vor lipi numai dupa consultarea departamentului tehnic).
Este recomandat de asemenea pentru lipirea covoarelor de pardoseala fara continut de cloruri (poliolefine), a covoarelor textile dublate cu dos din iuta sau dos sintetic, a covoarelor textile cu dos din latex sau cu dos din spuma poliuretanica. Recomandat de asemenea pentru pardoseli incalzite, rezista la solicitarile scaunelor cu rotile. Spaclu: A1, A2, B1.
Armat cu fibre.
Riflaj foarte bun.
Utilizare universala.
Emisii extrem de reduse EC 1.
Stabilitate dimensionala ridicata.

Consum: cca. 300 - 400 g/mp in functie de suport si de dosul covorului.

O galeata de 14 kg ajunge la aprox. 40-50mp in functie de suport
Ambalaj : 14 kg galeata.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura