Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Parchet si materiale pardoseli

Membru Bizoo de 8 ani.
3.67
3 stars: Normal
3 pareri

Ulei parchet Overmat 1L Isanti (Hardwax Oil)

0 stars: 0.00 din 0 pareri

250 lei Lei
Brand
Overmat Olanda
Out Of stock
Descriere
Ulei parchet Isanti Overmat pe baza de ceara colorat, hardwax-oil finisaj. Ulei cu ceara (Hardwax Oil) colorat cu corp solid 100%, rezistent la pete de vin, bere, cola, cafea, ceai, suc fructe, lapte si apa conform normelor DIN 68861 1A. Rezistent la saliva si transpiratie conform DIN 53160. Poate fi utilizat si la finisarea jucariilor pt. copii conform EN 71. Floorservice Hardwax-Oil Classic evidentiaza structura naturala si culoarea lemnului.

Aplicatii:

Oricare tip de parchet, ca sigilant si finisaj final. Rezistent la trafic intens.

Contine: castoroil, natural resin-ester, isoparaffin, saffloweroil, kaolin, bentonite, microwax, silicic acids, zinkcarbonate, cobalt, zirconium, zinc and manganese octoate as drying components.

Date Tehnice:

Temperatura de lucru: minim 15 C,
Intarire finala: 10 zile.
Timp uscare: 8-12 ore, depinde de temperature si ventilatie. Dupa 3 zile de la aplicare suprafata poate fi folosita cu precautie .
Consum 1 litru: 12 - 18 m2 in doua straturi sau 22 - 30 m2 in un strat.
Curatare: Cleaner Parchet
Pastrare: In cazul cutiei desfacute se formeaza pojghita la suprafata. Pojghita trebuie indepartata inainte de refolosire.
Termen de valabilitate 24 luni.
Atentie: padurile si carpele utilizate vor fi introduse in apa (pericol autoaprindere!)

Intretinere: Floorservice Maintenance Oil
Produsul contine max. 390 g/l VOC.
Ambalare: 1 litru
Termen de livrare: din stoc sau pe comanda in termen de 7-15 zile.

FILM APLICARE

Instructiuni utilizare:

Amestecati bine ! Hardwax-Oil Color este gata de folosire. Parchetul trebuie sa fie slefuit uniform (gran. 120), umiditate maxima a lemnului 12% fara urme de praf sau grasimi,mizerie. Aplicati Hardwax-Oil subtire utilizand spatula de otel inoxidabil, mop sau perie/ pensula de ulei. In max 7-10 minute se curata uleiul in exces cu buffer (masina monodisc) utilizand pad alb . Dupa uscare 8 - 12 ore (depinde de temperature si ventilatie) se aplica un al doilea strat dupa procedurile de la primul strat.

La lemnul exotic (exemplu: Iroko/Kambala, Jatoba ,Merbau etc) uleiul se aplica intr-un singur strat. Dupa 10 zile de la ultimul strat de ulei se poate aplica Maintenance Oil cu rol de lustruire.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura