Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Parchet si materiale pardoseli

Membru Bizoo de 8 ani.
3.67
3 stars: Normal
3 pareri

Manusi nitril albastru 100buc

0 stars: 0.00 din 0 pareri

70 lei Lei
Brand
Expert Parchet
Out Of stock
Descriere
Manusi de unica folosinta din nitril culoare albastru set 100 buc. Manusi de calitate superioara fabricate in Germania.
Manusi de unica folosinta din nitril fara latex sunt manusi de protectie impermeabile impotriva pericolelor chimice.
Manusile noastre de unica folosinta din nitril ofera o protectie ideala impotriva influentelor externe, cum ar fi murdaria, substantele chimice, vopselele, lacurile, adezivii si etansantii, agentii de curatare sau microorganisme etc.
Pot fi purtate pe ambele parti si sunt ideale pentru persoanele care sufera de alergii, deoarece sunt lipsite de latex.
Sunt ambalate la 100 de bucati pe cutie dimensiunile 8 M, 9 L si 10 XL.

Detalii:

DIN EN 374/2 + 3, EN 455, RN 420
Clasa de protectie III
Marcajul CE
AQL 1.5
100% nitril
Latex free pentru alergici
Protectie impotriva substantelor chimice si a microorganismelor
Fara praf
Fixare sigura
Purtabil pe ambele parti
Potrivire exacta
Aprobare sub forma de manusi de uz individual

Domenii de aplicare pentru manusi de unica folosinta pentru nitril:

Manusile de unica folosinta sunt adecvate pentru o varietate de locuri de munca, de exemplu pentru industrie, obiecte de artizanat, ambalaje, depozitare, alimente, zone sanitare, zone medicale.
In zonele medicale precum spitalele si serviciile de urgenta, aceste manusi de unica folosinta sunt folosite pentru a proteja impotriva germenilor, infectiilor si bacteriilor si astfel ajuta la reducerea raspandirii agentilor patogeni. Astfel de manusi de unica folosinta sunt, de asemenea, necesare in laborator, deoarece aici se folosesc substante chimice si periculoase, care nu trebuie lasate sa intre pe propria piele. Vanzarea si pregatirea alimentelor in bucatarie sau in companie necesita manusi de unica folosinta. Acesta este singurul mod de a va asigura ca clientul primeste mancare fara germeni. Companiile de curatenie ofera, de asemenea, angajatilor tai aceste manusi de unica folosinta pentru a-si proteja mainile de agenti de curatare puternici sau agresivi. Manusi de unica folosinta sunt intotdeauna utilizate de frizerii atunci cand vopsesc parul, prin care se folosesc in general manusi de unica folosinta din vinil. Multe manusi de unica folosinta sunt fabricate din latex, desi acum multe persoane pot deveni alergice la ele si pot obtine eruptii cutanate si mancarimi severe la inflamatie. Din acest motiv, oferim manusi de unica folosinta de nitril de unica folosinta de latex in magazinul nostru online, deoarece sunt foarte amabile cu pielea.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura