Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Parchet si materiale pardoseli

Membru Bizoo de 8 ani.
3.67
3 stars: Normal
3 pareri

Flex Jet Rotary 637 El curatare si frezare beton

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Flex profesional Jet Rotary 637 El curatare si frezare beton se utilizeaza cu diamant. Frezare manuala usoara cu adaptor de aspirare si adaptor, inclusiv cap de frezat rotativ si roata de frezat.

Domeniul de aplicare: slefuire, nivelare, indepartarea de vopsea, murdarie, adeziv, reziduuri de spuma si acoperiri de plastic etc.

Domeniu de aplicare:

Slefuire de beton, asfalt, linii de trafic, diferente de nivel, depuneri de cauciuc, acoperiri de plastic si cruste de murdarie.Decuparea suprafetelor de beton si a drumurilor din beton. Macinarea suprafetelor asfaltice. Indepartarea vechilor straturi de vopsea, materiale termoplastice, topuri dure, terenuri de tenis si terenuri de sport, Deformare a puntilor, rezervoarelor si containerelor navelor.Curatarea podelelor industriale, a ramelor, a cailor de acces si a spatiilor de parcare. Renovarea acoperisurilor plate, a teraselor, a puntilor de nave si a podurilor.
Datorita dimensiunilor reduse incape usor in locuri greu accesibile, totodata are un randament mult mai mare raportat la aceste dimensiuni. Raportat la greutate si dimensiuni poate fi transportat foarte simplu. Interfata de operare este simpla, usor de inteles chiar si pentru cei cu o experienta minima.
Acest masina de slefuit manuala este potrivita pentru fiecare proiect de renovare. Sistemul sau integrat de aspirare a prafului asigura un mediu de lucru fara praf.
Prin capacul reglabil de praf, se poate ajunge pana la perete.
Jet-Rotary 100 este o unealta pentru: zdrobire, scarificare, macinare, slefuire, nivelare si indepartarea diferitelor reziduuri.
Rezista foarte bine si la lucrari de nivel industrial se poate manevra simplu, racord cu teava de aspirator.

Fisa tehnica

Date tehnice

Voltaj:230V/50Hz
Motor: 1 faze
Putere: 1500KW
Latime de lucru (slefuire): 150 mm
Greutate: 7kg.
Turatie reglabila 800-2400 rpm/
Viteza de rotatie recomandata: 2000 rpm

Flexul se livreaza cu cutite TSR-3.5mm. care se pot folosi la frezare beton,sapa ciment si asfalt.
Optional se pot comanda urmatoarele cutite pentru freza.
Se pot comanda si discuri care se folosesc la diferite operatiuni de slefuire.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura