Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Parchet si materiale pardoseli

Membru Bizoo de 8 ani.
3.67
3 stars: Normal
3 pareri

Detergent curatare decontaminare intensiva Tover NettarDue

0 stars: 0.00 din 0 pareri

115 lei Lei
Brand
Tover
Out Of stock
Descriere
Detergent concentrat Tover NettarDue, proprietati puternice de curatare intensiva decontaminare si degresare. Detergent concentrat pentru degresare si pentru a indeparta straturile vechi de murdarie si ceara sau ulei la pardoseli gen laminat, parchet lemn masiv sau stratificat, pvc , linoleum, cauciuc, rasina, ceramica etc.

Instructiuni de folosire:

Ca detergent de curatare intensiva adaugati 20-40ml de Nettar in 1 litru de apa (2-4%), aplicati produsul pe podea si lasati-l sa actioneze 5-10 minute. Curatati podeaua cu o masina nonodisc echipata cu un pad verde. Clatiti bine cu apa curata.

Ca detergent pentru degresare intensiva si eliminare pete negre, intindeti produsul pur pe podea si lasati-l sa actioneze 5-10 minute. Curatati podeaua cu o masina monodisc echipata cu pad corespunzator verde, negru, gri. Clatiti bine cu apa curata, daca este posibil sa utilizati a masina de spalat cu presiune
.
Ca detergent curtare normala Nettar Due poate fi folosit , adaugand 5-10ml produs la fiecare 1 litru de apa (0,5-1%). Clatiti suprafata cu apa curata si mop curat.

Avertizare! NettarDue este un produs coroziv! Protejati-va intotdeauna purtand manusi si ochelari de protectie in timpul utilizarii. Protejati orice suprafata delicata din apropierea zonelor care le tratati. Este necesar efectuarea de teste pe suprafata mica inainte de aplicare pe suprafata mare.

Reguli de siguranta:

PRODUS PENTRU UTILIZARE PROFESIONALA. Respectati cu strictete ceea ce este mentionat pe eticheta si consultati fisa cu date de securitate inainte de a utiliza produsul.

Reglementarea ref. detergenta: Reg. UE 648/2004 si modificarile si ajustarile ulterioare.
Contine surfactanti neionici (5%), tetraprofosfat de potasiu (5%), parfum.
Acestea sunt masinile recomandate pentru curatare si intretinere pardoseli:
Masina Monodisc Woodboy 4000/32-3 (buffer)
Masina Monodisc Floorboy XL300
Trimite mesaj
Din Gura in Gura