Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Parchet si materiale pardoseli

Membru Bizoo de 8 ani.
3.67
3 stars: Normal
3 pareri

Detergent dezinfectant Spray Saniplus Tover 1L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

90 lei Lei
Brand
Tover
Out Of stock
Descriere
Detergent concentrat de pardoseli si multisuprafete spray cu rol dezinfectant Saniplus Tover la 1L. Detergentul de salubrizare pentru orice tip de suprafata gen parchet, gresie, piatra, lvt, pvc, lino etc.

Tover Saniplus este potrivit si pentru curatarea de mese, blaturi de lucru, rafturi, mobilier, manere, pardoseli etc.
Pe baza de clorura de benzalconiu (ingredient activ clasificat drept biocid de catre ECHA -Agentia Chimica Europeana) si peroxidul de hidrogen, poate actiona rapid si eficient impotriva germenilor si bacteriilor eliminand murdaria si grasimea.
De asemenea, este eficient impotriva germenilor, bacteriilor (Gram + si Gram -), ciuperci, alge si spori.
Poate fi utilizat pentru curatarea zilnica a chiar si a celor mai delicate suprafete, se usca rapid, nu lasa pete, nu necesita clatire si lasa un parfum delicat.
Este potrivit pentru curratare si igenizare pentru animale de companie.
Respecta protocolul de curatare care vizeaza decontaminarea, conform recomandarile OMS (Organizatia Mondiala a Sanatatii) si indicate in Ministerul italian din Documentul oficial al Sanatatii 5443 din 22/02/2020, atunci cand este utilizat in combinatie cu Reset 4.2 Detergent Decontaminare Tover solutie decontaminanta bazata pe hipoclorit de sodiu.

Date Tehnice la 20 C si umiditate 60% R.H.
Cuoare lichid verde, densitate 1.00 kg/L., pH 7.

Instructiuni de folosire:

Inainte de spalare, indepartati praful de pe suprafata, agitati inainte de utilizare.
Pulverizati produsul direct pe suprafata de curatat la o distanta de 25-30 cm. Pentru un efect de igienizare mai mare, lasati-l sa actioneze cateva minute inainte de a sterge cu laveta, carpa bumbac sau mop microfibra si lasati sa se usuce. Nu este nevoie sa clatiti.
Alternativ, turnati produsul pe o carpa moale, laveta microfibra si apoi stergi suprafata.

Pentru tratarea suprafetelor delicate este recomandat sa turnati Saniplus direct pe panza si efectuati un test preliminar.

Saniplus, diluat in proportie de 1: 3 cu apa, poate fi de asemenea utilizat pentru curatarea podelei, in conformitate
cu protocolul de curatare care vizeaza decontaminarea, in conformitate cu OMS (Sanatate Mondiala Recomandari ale organizatiei si indicate in Oficialul Ministerului Sanatatii din Italia Documentul 5443 din 22/02/2020.

Ingrediente:

Lista de ingrediente este conforma cu Regulamentul CE 648/2004 privind detergentii - sub 5%: Tensioactivi neionici, tensioactivi cationici (clorura de benzalconiu), albire pe baza de oxigen agenti, EDTA, Parfum. Biodegradabile conform legii

Fisa de Securitate - eng.
Termen valabilitate 24 luni in bidon sigilat, este sensibil la inghet sau temperaturi mari.
Ambalaj: bidon plastic spray 1L.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura