Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Parchet si materiale pardoseli

Membru Bizoo de 8 ani.
3.67
3 stars: Normal
3 pareri

Sapa Ultraplan Fast Track 23kg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

250 lei Lei
Brand
Mapei
Out Of stock
Descriere
Mapei Ultraplan Fast Track sapa autonivelanta cu uscare si intarire ultrarapida. Numai pentru interior si se recomanda pentru nivelarea si corectarea diferentelor de planeitate cu grosime de la 1 la 10 mm.

la suprafete suport noi sau existente, pregatindu-le sa primeasca intr-un timp foarte scurt (2 ore) orice tip de finisaj, inclusiv pardoseli elastice, textile si pardoseli din lemn multistrat.

Ultraplan Fast Track este in special pretabila la refacerea pardoselilor elastice care trebuie date in folosinta in scurt timp. Utilizarea sapei autonivelante Ultraplan Fast Track este recomandata unde se cer rezistente statice si dinamice ridicate.

Caracteristici:

Ultraplan Fast Track in amestec cu apa se transforma intr-un mortar foarte fluid, usor de lucrat, perfect autonivelant, cu aderenta mare la suport si uscare foarte rapida.
Ultraplan Fast Track se aplica intr-o singur strat in grosime pana la 10 mm, fara a suferi contractii dimensionale, fisuri, crapaturi sau goluri si are la final mari rezistente la compresiune, flexiune si abraziune.
Sapa Ultraplan fast Trac este pretabila pardoselilor incalzite.

Cum se aplica:

Inainte de aplicarea sapei autonivelante Ultraplan Fast Track, trebuie avut in vedere ca suportul sa fie solid, fara praf, particule care se desprind, vopsele, uleiuri, urme de ipsos sau alte materiale care ar afecta aderenta. Intr-un recipient curat se toarna circa 5.8 - 6 litri de apa curata si se varsa, amestecand continuu un sac de 23 kg de Ultraplan Fast Track.

Se amesteca incet cu ajutorul unui mixer electric, cu turatie redusa pentru a nu se ingloba mult aer, pana se obtine o pasta perfect omogena, fara aglomerari si autonivelanta. Se lasa 2-3 minute in repaos si se reamesteca. Amestecul obtinut este gata de utilizare.

Recomandari:

- nu adaugati apa in amestecul care a initiat deja priza
- nu folositi sapa autonivelanta Ultraplan Fast Track la exterior
- nu folositi pe substraturi supuse unor continue infiltratii de umiditate prin capilaritate
- nu folositi Ultraplan Fast Trackla temperaturi mai mici de +5 0C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura