Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Parchet si materiale pardoseli

Membru Bizoo de 8 ani.
3.67
3 stars: Normal
3 pareri

Sapa Mapei Ultraplan Eco 23kg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

105 lei Lei
Brand
Mapei
Out Of stock
Descriere
Sapa autonivelanta Mapei Ultraplan Eco pentru parchet, lvt, pvc sau mocheta. Durabilitatea finisajelor pe care le alegem pentru pardoseli depinde de sapa folosita ca strat suport.

Ultraplan Eco este o sapa autonivelanta cu intarire ultrarapida, numai pentru interior si se recomanda pentru nivelarea si corectarea diferentelor de planeitate cu grosime de la 1 la 10 mm, la suprafete suport noi sau existente, dupa intarire devenind ideala pentru aplicarea oricaror tipuri de finisaje in spatii unde este necesara o rezistenta inalta la sarcini mecanice si trafic.

Pe aceasta sapa se pot lipi finisaje dupa cca. 12 ore de la aplicare, independent de grosimea de turnare.
Pentru lipirea parchetului se recomanda sa se astepte minim 24 ore.

Ultraplan Eco este un produs ecologic, nu contine substante organice volatile (VOC) fapt certificat de Institutul German TFI.

Fisa Tehnica - RO (download)

Caracteristici:

Sapa in amestec cu apa se transforma intr-un mortar foarte fluid, usor de lucrat, perfect autonivelant, cu aderenta mare la suport si uscare foarte rapida.
Sapa autonivelanta se aplica intr-o singura mana in grosime pana la 10 mm, fara a suferi contractii dimensionale, fisuri, crapaturi sau goluri si are la final mari rezistente la compresiune, flexiune si abraziune.

Este rezistenta la traficul scaunelor sau a altor mijloace cu rotile.

Cum se aplica:

Substraturile trebuie sa fie uscate, solide, fara praf, vopsea, ceara, uleiuri, rugina sau urme de gips. Intr-un recipient curat se toarna cca. 5,75 litri de apa curata si se varsa amestecand continuu un sac de 23 kg .

Se amesteca incet cu un mixer electric la un numar redus de rotatii pentru a nu se ingloba mult aer, pana cand se obtine un amestec perfect omogen, autonivelant si fara cocoloase. Se lasa 2-3 minute in repaos si se reamesteca. Amestecul obtinut este gata de utilizare.

Sapa autonivelanta se toarna intr-o singura mana in grosime de la 1 la 10 mm, cu ajutorul unei spatule metalice de mari dimensiuni, utilizandu-se unealta in pozitie usor inclinata pentru a obtine grosimea dorita. De asemenea, poate fi aplicata si cu pompa automata folosita la tencuieli.

Recomandari aplicare sapa :

- nu adaugati apa in amestecul care a initiat deja priza
- nu folositi la exterior
- nu folositi pe substraturi supuse unor continue infiltratii de umiditate prin capilaritate
- nu folositi la temperaturi mai mici de +5 0C
- nu aplicati in grosime mai mica de 3 mm daca peste sapa se va aplica parchet
Trimite mesaj
Din Gura in Gura