Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Parchet si materiale pardoseli

Membru Bizoo de 8 ani.
3.67
3 stars: Normal
3 pareri

Adeziv Mapei Ultrabond P902 2K 10 kg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

330 lei Lei
Brand
Mapei
Out Of stock
Descriere
Adeziv parchet Mapei Ultrabond P902 2K la 10kg, epoxi-poliuretanic. Adeziv bicomponent epoxipoliuretanic, pentru parchet masiv clasic sau stratificat, cu lamele de dimensiuni mari, lipit pe sape pe baza de ciment sau anhidrite (ipsos/sulfat de calciu), pardoseli existente din lemn, suporturi neabsorbante.
Adecvat pentru pardoseli cu sistem de incalzire incorporat.
Pregatirea suportului: stratul suport sa fie plan, uscat, curat si fara praf. Daca umiditatea din sapa este mai mare de 2%, dar nu mai mare de 5%, masurata cu higrometru cu carbid, se va aplica ma intai o rasina epoxidica bicomponenta cu rol de bariera de vapori, cum ar fi Primer MF, Eco Prim PU 1K sau Triblock P.
Mod de aplicare: se amesteca cele doua componente A+B ale adezivului Ultrabond P902 2K, cu ajutorul unui mixer electric, la o turatie redusa, pana se obtine un amestec cu o culoare uniforma si o consistenta omogena. Aplicarea se va face cu ajutorul unei spatule Mapei pentru lemn. Pe tot perimetrul pardoselii lasati un rost de 1 cm intre parchet si pereti. Nu aplicati adeziv pe lateralele lamelelor de parchet.
DATE TEHNICE:
Rezistenta la smulgere: 3 N/mm2.
Timp deschis: 1 ora.
Apt pentru trafic pietonal usor: dupa 24 ore.
Slefuire: dupa 3 zile.
Consum: 1 - 1,5 kg/m2 in functie de rugozitatea suportului si dimensiunea parchetului.
Ambalare: galeata 10 kg.
Depozitare: 24 luni
Se curata de pe scule sau parchet prefinit cat timp este proaspat, cu solutie speciala Cleaner L. Urmele de adeziv intarit ramase se pot indeparta folosind decapant Pulicol 2000.
Setul Ultrabond P902 2K are greutatea de 10 kg: componentul A - galeata de 9 kg, componentul B - cutie de 1 kg.
Fisa Tehnica
Trimite mesaj
Din Gura in Gura