Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Parchet si materiale pardoseli

Membru Bizoo de 9 ani.
3.67
3 stars: Normal
3 pareri

Rasina PU5 Express 11 kg - poliuretanica

0 stars: 0.00 din 0 pareri

900 lei Lei
Brand
Murexin - Materiale
Out Of stock
Descriere
Rasina poliuretanica Murexin PU5 Express 11kg import Austria. Rasina poliuretanica superioara, monocomponenta, fara continut de apa si de solventi, gata preparata, uscare rapida.
Recomandata numai la interior pentru amorsarea suporturilor puternic absorbante si a sapelor friabile, inainte de aplicarea adezivilor poliuretanici si silanici, precum si a adezivilor pentru placari ceramice.
Recomandata pentru sapele incalzite, rezista la traficul scaunelor cu rotile.
De asemenea poate fi utilizata si ca bariera impotriva umiditatii remanente pana la max. 4% pe sapele pe baza de ciment fara sistem de incalzire. Aplicarea pe sapele incalzite se va face cu consultarea specialistilor.

Caracteristici:

Emisii extrem de reduse, EC1-PLUS
Fara continut de apa si solventi
Recomandata si ca bariera la vapori
Uscare extrem de rapida
Monocomponenta, gata preparata

Specificatii tehnice:

Greutate specifica: 1,2 g/cm
Temperatura ideala de lucru: + 16 C pana la + 22 C
Timp de uscare ca amorsa: cca. 2 ore
Timp de uscare ca bariera la vapori: cca. 12 ore
Consum ca amorsa: cca. 100 - 150 g/m in functie de suport
Consum ca bariera la vapori: ca. 300 - 450 g/m in functie de suport

Aplicare ca grund pregatire sapa:

Rasina PU 5 Express se agita pentru omogenizare si se aplica cu sculele corespunzatoare ( rola din velur cu parscurt ) in strat subtire pe stratul suport. Se va evita formarea baltilor. Se va respecta un timp de uscare de 2 ore!
Aplicare ca bariera la vapori:
Rasina PU 5 Express se agita pentru omogenizare si se aplica cu sculele corespunzatoare ( rola din velur cu par scurt, spaclul cu aripa ) in strat subtire pe stratul suport. Se va evita formarea baltilor. Pentru realizarea unei bariere la vapori, cel de-al doilea strat de Rasina PU 5 Express se va aplica cu rola in cruce.
Timpul de uscare intre straturi este de 1-2 ore, in functie de conditiile climatice.
In situatia in care ulterior se aplica sape autonivelante sau adezivi pentru placari ceramice, se va presara in exces nisip de cuart sort 0,3 - 0,7 mm peste stratul proaspat aplicat.
Dupa intarirea produslui, nisipul in exces, neaderent, se va indeparta prin mijloace corespunzatoare (maturare, aspirare). Etapa de presarare a nisipului de cuart poate fi exclusa atunci cand in interval de 24 de ore se aplica adezivii de parchet Murexin poliuretanici PU560 ,PP566 sau silanici MS K509 si MS K511.

11 kg BIDON
Trimite mesaj
Din Gura in Gura