Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Parchet si materiale pardoseli

Membru Bizoo de 8 ani.
3.67
3 stars: Normal
3 pareri

Rasina poliuretanica Tover PU 100 fara solventi

0 stars: 0.00 din 0 pareri

650 lei Lei
Brand
Tover
Out Of stock
Descriere
Rasina poliuretanica Tover PU 100 fara solventi cu uscare rapida. Tratament impotriva umiditatii, uscare rapida, rasina PU fara solvent, permite montajul parchetului dupa o ora. Primer PU 100 este potrivit si pentru pardoselile din beton slab sau sape friabile si creaza o bariera la umiditate de pana la 5%CM.

Il puteti folosi si pentru pardoselile cu incalzire in sapa.

Nu este potrivit pentru pardoseli cu umiditate continua in crestere datorita infiltratiilor.

Caracteristici tehnice la 20 C, 60 R.H.
Lichid: Aspect Maro
Densitate: 1.170 kg / l
Viscozitate: 220 mPas
Acoperire: dupa min 1 ora, maxim 24 ore
Montare podea din lemn Min 1 ora, maxim 24 ore
Intarire completa: 24 de ore
Consum: 100 - 150 g / m ca produs de consolidare la suprafata si amorsare
250 - 400 g / m ca produs de impermeabilizare (doua straturi)
Temperatura de aplicare: 10 C - Sensibil la inghet
Depozitare 12 luni in ambalajul original, nedeschis la o temperatura 10 C
Emisii VOC: 0 g / litru
Curatarea sculelor imediat dupa utilizare, cu Solvente di Lavaggio S23
Disponibil: bidon plastic 6 kg si 12 kg

Pregatirea suportului

Suportul trebuie sa fie absorbant si fara pete de ulei, vopsea sau grasimi.
Primer PU 100 poate fi aplicat pe sape cu R.H. pana la 5% masurate cu un higrometru din carbura (CM.
Primer PU 100 nu poate fi aplicat pe suprafete umede sau cu umiditate continua in crestere; in aceste cazuri va rugam sa utilizati Idroblok C3 asa cum este descris in fisa tehnica a acestuia.
Fisurile in sapa trebuie sigilate cu un mortar sintetic compus din rasina Adeblok T 19 si nisip cuart uscat; in cazul fisurilor foarte subtiri (max 1-2 mm) se poate face si un mortar cu Primer PU 100 si nisip cuart uscat, cu o proportie indicativa de 1 parte din Primer PU 100 si 5 - 6 parti de nisip uscat.
Este posibil sa utilizati Primer PU 100 pentru consolidarea pardoselilor incalzite, cu conditia ca sapa sa fie uscata si fara umezeala.
Primer PU 100 este potrivit pentru consolidarea pardoselilor din anhidrit si placi, dar acestea trebuie sa fie uscate (umiditate 0,5%).
Produsul nu este potrivit pentru impermeabilizarea pardoselilor non-absorbante, cum ar fi placi ceramice, marmura, suprafete emailate sau de sticla: in acest caz aplicati Idroblock C3 inainte.

Aplicare:

1. Cu Scop consolidare: aplicati cu o rola un strat uniform de Primer PU 100.
In caz de foarte poros si podelele absorbante este posibil sa aveti nevoie de un al doilea strat.
Pentru a ajuta penetrarea, produsul poate fi diluat cu maxim 5% Diluente P / 100: nu puteti dilua in cazul sistemelor sub incalzire.
Trebuie sa montati parchetul in 24 de ore de la aplicarea ultimului strat de Primer PU 100, daca aveti nevoie de mai mult timp, trebuie a presarati nisip quartz uscat in ultimul strat de rasina (nisip uscat). Dupa intarire, indepartati excesul de cuart.
2. Cu Scopul impermeabilizarii bariera de umiditate (DPM): aplicati cu o rola sau o perie doua straturi de PU 100 cu 1 ora la cel putin intre ele (in maxim 24 de ore).
Este posibil sa creati o bariera eficienta impotriva umezelii pardoseli compacte si absorbante, de asemenea, cu un singur strat de PU 100, cu conditia sa aplicati produsul uniform pe toata suprafata; posibilele zone netratate, chiar si cele mai mici, pot compromite eficienta tratamentului.
In caz de dubii, va rugam sa aplicati doua straturi. Va sugeram sa aplicati un strat de Primer PU 100 tot pe peretii laterali pentru o inaltime de 5-6 cm. In cazul unei operatiuni de impermeabilizare, NU diluati produsul.

Trebuie sa asezati podeaua din lemn in termen de 24 de ore de la aplicarea ultimului strat de Primer PU 100, daca aveti nevoie de mai mult timp, trebuie sa presarati nisip quartz uscat in ultimus strat de rasina aplicat.

Puteti utiliza adezivi de parchet poliuretanici, epoxi-poliuretanici sau MS.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura